Joya jalkineet terveydenhoidon ammattilaisille

Fysioterapeutin arvio Joya jalkineista

“Todella suuri harppaus ns. keinupohjaisten jalkineiden toimivuudessa sveitsiläisten Mullerin perheen ansiosta. Luonnolliset jalassa ja mukavat käyttää. Jalkineen pehmeydestä on suuri apu monelle, joka potee akuuttia kipua tuki- ja liikuntaelinongelmasta johtuen. Pohjan rakenne vähentää jalkapohjan ärsytystä ja nivelkuormitusta erityisesti kovalla alustalla. Monesti alaraajakivut ovat lamauttavia ja kroonistuessaan passivoivat asiakasta. Liikkumisen mahdollistavat jalkineet ovat suuri etu. Joya jalkineet mahdollistavat normaalin kävelyrytmin tehostaen samalla takaosan lihasten käyttöä. Joya jalkineet sopivat päivittäiseen käyttöön. Useimmat liikkujat hyötyvät eniten vaihtelevista jalkinemalleista, jolloin keho saa mahdollisimman monipuolista ärsykettä ja aktivointia.” (Fysioterapeutti Paula Hämäläinen, Fysioterapia Funfysio Oy)

 

Joya jalkineiden rakenne

1. Swiss teknologia
Patentoitu innovatiivinen Swiss teknologia pehmeiden jalkineiden ammattilaisilta.

2. Pehmeä päällinen
Valmistettu pehmeistä, hengittävistä laatumateriaaleista, joka takaa täydellisen istuvuuden.

3. Hengittävä pohjallinen
Antibakteerinen pestävä Ortholite® sisäpohjallinen.

4. Mukautuva materiaali
Mukautuu jalan muotoihin. Pehmeä joustava materiaali antaa sinulle maksimaalisen vapauden liikkua.

5. Pitävä pohja
Kestävästä ja pitävästä kumista valmistettu pohja takaa pitävyyden kaikilla alustoilla.

Terveydenhoito

Sandaalit

Joya Komodo

159,00 
Terveydenhoito
159,00 
Terveydenhoito
159,00 
Terveydenhoito

Sandaalit

Joya Amalfi II

159,00 

Jos osaat olla paljain jaloin, voit myös käyttää paljasjalkakenkiä!

Paljasjalkakengät soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Parhaimmillaan ne ovat kaikessa liikunnassa, työkäytössä, vapaa-ajan jalkineina esimerkiksi lomamatkalla sekä kesäkuukausina Suomessakin monipuolisesti ulkokäytössä. Tämä kevyt ja hengittävä paljasjalkakenkä vapauttaa askeleesi poluilla ja erilaisilla pinnoilla. Kantakorotuksen puuttuessa jalka saa hyvän tuntuman alustaan. Käytä paljasjalkakenkiä siellä ja silloin, kun se sinulle parhaiten sopii! Mitä enemmän askeleita, sitä enemmän ryhtiä ja jalan lihaksia vahvistavaa työtä. 10 000 askelta paljasjalkakengillä tarkoittaa 10 000 venyttävää ja kehoa huoltavaa liikettä käyttäjälle. Terveyttä edistävät vaikutukset jalkapohjista alaselkään tunnet jo muutaman käyttökerran jälkeen.

Useimmissa tavallisissa jalkineissa kanta on kiilamaisesti korotettu. Ihmistä on tuskin tarkoitettu kävelemään kiila kantapäiden alla. Väite, että tarvitsemme koron jalkineisiin on lähes tulkoon aina perusteetonta ja väärin. Erityistapauksessa näinkin voi olla. Lähes yhtä tarpeettomia ja varmasti jalkaterän toimintaa passivoivia ovat voimakkaasti jalkaa tukevat ja askelta ohjaavat jalkineet. Jalkaterapeutit ja fysioterapeutit sekä monet lääkärit ja valmentajat pystyvät opastamaan ja kertomaan jalan luonnollisesta toiminnasta lisää kysyttäessä. Kaiken kaikkiaan jalkineet valitaan käyttäjän ja käyttötarkoituksen mukaan, mutta älä unohda käyttää myös ihania ja hyvää tekeviä paljasjalkakenkiä!

 

ALE
119,00  84,90 
ALE
119,00  84,90